Siirrä puhelimesi sisältö vanhasta uuteen nopeasti ja turvallisesti!

Palvelun hinta on vain 12,95€

Vaihdapuhelin.fi-palvelun avulla voit helposti ja vaivatta siirtää kaikki vanhan puhelimesi tärkeät tiedot uuteen puhelimeen. Voit itse valita, mitkä sisällöt haluat siirtää uuteen puhelimeesi (yhteystiedot, kalenterimerkinnät, viestit, kirjanmerkit, musiikki, kuvat, videot, asiakirjat ja sovellukset). Palvelulla voit tehdä myös varmuuskopioita USB-muistitikulle ja palauttaa samaan tai muihin puhelimiin.

Tuetut laitteet

Vaihdapuhelin.fi palvelu tukee Applen iOS, Googlen Android sekä Microsoftin Windows Phone käyttöjärjestelmiä. Siirto onnistuu helposti ja turvallisesti myös käyttöjärjestelmästä toiseen.

Siirrettävät sisältötyypit riippuvat lähde- ja kohdelaitteen valmistajasta ja mallista. Katso tukitaulukot täältä: Windows ja Mac

Mitä tarvitset?

Aloittaaksesi käytön tarvitset vain Windows- tai Mac-tietokoneen, vanhan ja uuden puhelimen sekä yhteensopivat USB-kaapelit.

Tietoturva

Vaihdapuhelin.fi-palvelu on suunniteltu tietoturvalliseksi eikä talleta mitään puhelimen sisältöä tietokoneelle tai pilvipalveluihin. Maksun turvallisuuden takaamiseksi käytetään tunnettuja ja luotettuja palveluita kuten Paytrail ja PayPal.

Näin palvelu toimii

Palvelun käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto

Kirjaudu palveluun Fonecta-tunnuksillasi tai rekisteröidy Fonecta-käyttäjäksi. Vaihdapuhelin.fi-palvelu opastaa kytkemään puhelimet ja asetukset sekä asentamaan tiedonsiirrossa tarvittavat laiteajurit.

Sisällönsiirto

Sisällönsiirto

Käyttöönoton jälkeen näet mitä sisältöä voit siirtää uuteen puhelimeen. Valitse mitä haluat siirtää vanhasta uuteen puhelimeen. Ilman valintaasi palvelu siirtää oletusarvoisesti kaiken siirrettävissä olevan sisällön. Aloita siirto painamalla ”Aloita siirto”-nappia, josta pääset maksutavan valintaan. Kun maksu on hyväksytty palvelu aloittaa siirron automaattisesti.

Siirron jälkeen

Siirron jälkeen

Palvelu näyttää raportin mistä näkyy yksityiskohtaisesti siirretty sisältö.Palvelu on käytettävissä koko kohdepuhelimen elinajan. Voit siirtää laitteeseen sisältöä myös muista laitteista. Lisäksi voit ottaa kohdelaitteesta varmuuskopioita ja palauttaa tiedot takaisin laitteeseen.